Filial Vallès Occidental

Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears

Properes activitats

Juny
27
2024
Dijous 27 de juny a les 19:00. Seu Filial del Vallès Occidental
Setembre
27
2024

L'Acadèmia

La nostra Filial va ser la primera que, dins de l'ACMCB, va ser considerada com a tal, encara que, des del punt de vista d'antiguitat global, ja existien institucions paral·leles a Lleida, Girona i Reus que, en un moment o altre, van acabar integrant-se o establint fortes relacions amb l'ACMCB.

L'actual Filial del Vallès Occidental de l'ACMCB és el resultat d'un procés evolutiu de progrés, de creixement i d'augment de complexitat, que l'han convertida en l'autèntic fòrum neutral de trobada de tots els professionals i els estudiants de ciències de la salut de la nostra comarca.

Notícies

Jornades

L'any 1981 van tenir lloc a Sabadell les primeres Jornades Mèdiques del Vallès, que van ser l'inici d'una trajectòria que ha durat fins a l'actualitat.

La junta presidida pel Dr. Àlvar Vilaplana i Rius va continuar, durant el bienni 1982-84, la consolidació de les Jornades, col·laborant en l'elaboració dels nous Estatuts de l'ACMCB. Durant aquest període es va crear l'anagrama representatiu de les Jornades Mèdiques del Vallès que, des de llavors, ha estat un distintiu de l'entitat i es va iniciar el torn rotatori de celebració de les jornades, alternativament a Terrassa i a Sabadell.